Web Analytics Made Easy - Statcounter

یگان حفاظت محیط زیست گفت: به صورت پایلوت به هر استان دوربین‌های البسه را تحویل دادیم تا با اصل کار و نقاط ضعف کاری خودشان آشنا شوند بعد از آنکه بازخوردهای لازم را دریافت کردیم به کل نفرات استان دوربین‌ها تحویل داده می‌شود.

منوچهر فلاحی، معاون یگان حفاظت محیط زیست، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا، درباره سریال افراء و اشاره این سریال به وضعیت شغلی محیط‌بانان، اظهار کرد: افرادی که اقدام به ساخت فیلم می‌کنند باید فیلمنامه‌هایشان را به روابط عمومی سازمان محیط زیست ارائه داده و بررسی‌های لازم را انجام می‌دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بنده حدود 10 روز است که سریال افرا را ندیدم اما براساس آنچه که در قسمت‌های گذشته این سریال مشاهده کردم، باید بگویم وضعیت یک محیط بان این چیزی نیست که به تصویر کشیده شده است.

معاون یگان حفاظت محیط زیست ادامه داد: آنچه که ما به عنوان محیط‌بان در جامعه معرفی کردیم با آنچه که این سریال معرفی می‌کند تضاد معناداری وجود دارد و فردی که در سریال به عنوان محیط‌بان نشان داده شده فردی خشن و از خانواده مرفه است و با وضعیت واقعی محیط‌بانان ما فاصله دارد.

فلاحی درباره نصب دوربین روی البسه محیط‌بانان، گفت: به صورت پایلوت به هر استان دوربین‌های البسه را تحویل دادیم تا با اصل کار و نقاط ضعف کاری خودشان آشنا شوند بعد از آنکه بازخوردهای لازم را دریافت کردیم به کل نفرات استان دوربین‌ها تحویل داده می‌شود. این نوع شیوه نصب دوربین البسه را از ناجا الگوبرداری کردیم ناجا نیز در ابتدا روی تمامی البسه نیروهای انتظامی دوربین نصب نکرد و به صورت پایلوت در برخی از استان‌ها این دوربین‌ها نصب شد و بازخوردها را دریافت کردند بعد از آن بر تمامی البسه نیروهای انتظامی دوربین نصب شد.

معاون یگان حفاظت محیط زیست درباره استفاده محیط‌بانان از اسلحه، تصریح کرد: تعریفی که از یگان داریم این است که یگان، ساختاری مسلح است پس یگان باید مسلح باشد سلاح برای دفاع از جان است و سلاحی که در دست محیط‌بان است باید با توجه به وضعیت خدمتی که دارد فقط از جان خودش دفاع کند.

او اضافه کرد: اگر فردی به صورت غیرقانونی وارد محدوده حفاظت شده شود، مجوز نداشته باشد، قصد شکار داشته باشد و سلاح همراه خود داشته باشد بعد از اینکه دستورالعمل‌های نحوه قانونی به کارگیری سلاح را محیط‌بان به کار برد و از طرف شکارچی نیز تهدید شد می‌تواند با سلاح از خودش دفاع کند اما اگر فردی با سلاح و با نیت شکار وارد مناطق حفاظت شده بشود، بخواهیم به این دلیل تیراندازی کنیم اقدامی غیرقانونی است.

فلاحی ادامه داد: تیراندازی به سمت شکارچی دستورالعمل دارد و محیط‌بان فقط برای دفاع از جان خود و همکارش باید از سلاح استفاده کند اگر شکارچی به محیط‌بان قصد شلیک داشته باشد و محیط‌بان را تهدید کند محیط‌بان با استفاده از قانون به کارگیری سلاح، می‌تواند از سلاح سازمانی خود استفاده کند.

معاون یگان حفاظت محیط زیست درباره دغدغه‌های اصلی محیط‌بانان، بیان کرد: یکی از مشکلاتی که داریم بحث کمبود نیرو است. ما با استاندارهای جهانی فاصله زیادی داریم وقتی محیط‌بانی در منطقه تعیین شده قرار دارد و باید از آن منطقه حفاظت کند و مناطق زیادی را به آن‌ها واگذار می‌کنیم نمی‌تواند عملکرد کافی و مناسب را داشته باشد، این تامین نیرو کافی محیط‌بانی از دغدغه‌های ماست.

او گفت: تجهیزات خودرویی محیط‌بانان دچار مشکل است چراکه از تجهیزات خودرویی در شرایط سخت محیطی استفاده می‌شود به همین دلیل زود فرسوده می‌شوند و کارایی سابق را ندارند اگر هر 5 سال یک‌بار خودروها و هر 6 سال یکبار موتورسیکلتها تغییر کنند و بتوانیم این دستورالعمل را اجرا کنیم و خودروهای مناسب در اختیار محیط‌بانان قرار دهیم تا به راحتی بتوانند وظایف‌شان را انجام دهند یکی از دغدغه‌های محیط‌بانان را حل کردیم.

فلاحی افزود: برخی از محیط‌بانان در مقاطعی به‌صورت طرحی جذب شده‌اند و باید تبدیل وضعیت می‌شدند که نشدند و بخشی از جامعه محیط‌بانانی در چنین شرایطی هستند اگر تبدیل وضعیتی خدمتی برای‌شان انجام شود و از حالت طرحی خارج شوند مشکل‌شان حل می‌شود.

معاون یگان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه یک مطالبه جامعه محیط‌بانان دارد و این است که روز ملی محیط‌بان در تقویم کشور ثبت شود، ادامه داد: این یکی دغدغه‌های محیط‌بانان است و با توجه به ارادتی که به امام هشتم دارند دوست دارند این روز در تقویم کشور ثبت شود و پیگیری‌هایی در این خصوص انجام شده اما هنوز نتیجه‌ای حاصل نشده است.

او با بیان اینکه مشکلات معیشتی یکی دیگر از موضوعاتی است که جزو دغدغه‌های محیط‌بانان محسوب می‌شود، تاکید کرد: با وجود اینکه از سال 98 تاکنون 140 درصد افزایش حقوق برای محیط بانان داشتیم اما با توجه به شرایط نامناسب اقتصادی و پائین بودن حقوق محیط‌بانان این رقم افزایش چشمگیر نبوده و نیاز است که افزایش حقوقی مجدد برای‌شان انجام شود. این افزایش حقوق فقط بخشی از مشکلات‌شان را حل کرده است اما اگر دریافتی‌های بیشتری داشته باشند قطعا تاثیر گذار است.

انتهای پیام/ 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون حفاظت محیط زیست ساخت فیلم روابط عمومی سازمان معاون حفاظت محیط زیست ادامه داد جامعه خانواده دوربین محیط زیست تیراندازی قانون موتورسیکلت تقویم مشکلات حقوق محیط زیست محیط بانان قانون محیط بانی معاون یگان حفاظت محیط زیست استان دوربین ها صورت پایلوت محیط بانان محیط بان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۹۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم

ایسنا/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از ثبت اولین مشاهده‌ گونه با ارزش و نادر پلنگ ایرانی در سال ۱۴۰۳ توسط عکاسان حیات وحش با هماهنگی این اداره کل در زیستگاه‌های استان خبر داد.

علی سالاروند امروز (دهم اردیبهشت ماه) گفت‌: با ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سفیدکوه خرم‌آباد توسط عکاسان حیات‌ وحش با هماهنگی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، اولین حضور این گونه ارزشمند در مناطق حفاظت‌شده استان در سال ۱۴۰۳ تایید شد.

وی ادامه داد: وجود پلنگ به‌عنوان گونه چتر یا سایبان Umbrella Species یا به عبارتی جانوری که حضورش در یک محیط برای سایر گونه‌ها جنبه حمایتی دارد، نشان‌دهنده پویایی آن زیست‌بوم و تکمیل زنجیره غذایی منطقه و زیستگاه‌ است.

وی با تقدیر از خدمات محیط‌بان‌ها، بیان کرد: دستیابی به این سطح امنیت در مناطق تحت مدیریت اداره‌ کل حفاظت محیط زیست استان در وهله اول حاصل برنامه‌ریزی و تلاش شبانه‌روزی محیط‌ بان خدوم در حفاظت از محیط زیست استان و در وهله دوم هوشمندسازی مناطق حفاظت‌شده و استفاده از فناوری‌های نوین است که نتیجه آن، ارتقای امنیت و افزایش مشاهده تعداد گونه‌های حیات وحش در مناطق حفاظت‌شده استان در دو سال گذشته بوده است.

سالاروند توضیح داد: در ایران ۱۰ گونه گربه‌سانان وجود داشته که با انقراض شیر ایرانی و ببر مازندران، این تعداد به هشت گونه کاهش یافته و از هشت گونه گربه‌سانان کشور تاکنون پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده که نشان‌دهنده غنای تنوع زیستی استان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اضافه کرد: پارسال سه قلاده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های استان لرستان مشاهده و ثبت شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ۲ شکارچی غیرمجاز در منطقه «قرچغه» قوچان دستگیر شدند
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • دستگیری صیاد غیر مجاز ماهی توسط یگان حفاظت محیط‌ زیست مسجدسلیمان
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است