Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-30@06:42:06 GMT

رسانه ملی در حوزه سریال‌سازی جدی است

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۶۲۳۳۸

رسانه ملی در حوزه سریال‌سازی جدی است

به گزارش جام جم، حمید شاه‌آبادی در نشست زیست‌محیطی سریال «افرا» بیان کرد: دوستان ما در مجلس به ویژه خانم رفیعی رئیس فراکسیون محیط‌زیست می‌خواستند از کسانی که این انگیزه و همت را برای موضوع محیط زیست داشتند، قدردانی کنند. مجلس شورای اسلامی و مجموعه صداوسیما قدردان زحمات تهیه‌کنندگان، کارگردان و همه عوامل این سریال ارزشمند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله ویژگی‌های سریال «افرا» این است که هنوز به پایان راه نرسیده در مسیر تجلیل قرار گرفته است. واقعیت این است که به نکته مهم و ارزشمندی توجه شده و همین نکته همه را بر این داشته که در این بازه زمانی از دوستان تقدیر و تشکر شود.

وی از همه شخصیت‌های استانی تشکر کرد که به این موضوع و کارکرد سریال توجه کردند و ادامه داد: به آقای توفیقی خسته نباشید می‌گویم که در کار خودش استاد است و تا به امروز کارهای ارزشمند و بزرگی از ایشان در تاریخ هنر دیده‌ایم. «افرا» یک کارکرد چند وجهی دارد. البته امروز فقط برای یک وجه از آن دور هم جمع شده‌ایم. کارکردهای مختلف این سریال از وجوه مختلف قابل بررسی و نیازمند تجلیل است.

معاون سیما همچنین افزود: این سریال در عین این‌که داستانی را روایت می‌کند که زندگی و عشق یک سختکوش و تلاشگر به اسم محیط‌بان است، داستان‌های خانوادگی را مطرح می‌کند که جذابیت خودش را دارد. فضای پر افت و خیز در این حوزه را به تصویر می‌کشد و نقش پدر را با آن جدیت و همچنین مسائل و چالش‌هایی را به تصویر می‌کشد که بسیار حائز اهمیت است. ما برای بازنمایی شخصیت پدر در سریال‌های‌مان دچار مسائلی در جامعه شدیم و در این سریال چهره‌ای را از پدر نشان می‌دهیم که در عین محبت و دوست داشتنش، سخت‌گیری‌هایی می‌کند. همه اینها و در واقع تعلیق‌ها و معماهای مختلف این کار را جذاب کرده است. البته کارکرد حوزه فیلم و سریال همین است. ما در سیما همچنان کم‌کاری‌هایی در این حوزه داریم. باید ببینیم در این کشور چه اقشاری وجود دارند که باید به آنها نیز در سریال‌هایمان بپردازیم.

وی در ادامه افزود: امروز صداوسیما در حوزه فیلم و سریال بسیار جدی است تا آن مفاهیم و کارکردهای اصلی سریال وارد زندگی مردم شود. این همذات پنداری در حوزه این قشر افتاد. یعنی اگر کسی از ابتدای عمرش هیچ وقت سر وکارش با محیط‌بانان نیفتاده باشد با دیدن این سریال دانشی از آنها پیدا می‌کند. اگر امروز یک محیط‌بان را می‌بیند به گونه‌ای دیگر با او برخورد می‌کند. احساس می‌کند او را می‌شناسد و با سختی‌های کار او آشناست. این کارکرد و رسالت رسانه است. هیچ جایی به جز رسانه ملی نمی‌تواند این ارتباط را
با تک تک مردم ایجاد کند.

شاه آبادی در پایان نیز گفت: این سریال پژوهش عمیق در این حوزه داشت و با یک قصه جذاب و پر فراز و فرود و برگرفته از سبک زندگی ایرانی که مخاطب بتواند با آن همذات‌پنداری کند در نهایت حرکت هنرمندانه‌ای زد. در ماموریت‌های ما این نگاه هست. امیدواریم بتوانیم این نگاه را در سریال‌هایمان تقویت کنیم. در حال حاضر ما چهار سریال روی آنتن داریم که همه آنها سریال‌های جدیدی است که گاهی حق آنها ادا نمی‌شود و مخاطب شاید نتواند روی همه سریال‌ها متمرکز شود. ان‌شاءا... تلاش کنیم به همین دغدغه‌ها و مسائل ملی در سریال‌ها بیشتر توجه کنیم. 

زینب علیپور طهرانی/جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: حمید شاه آبادی معاون سیما سریال افرا سریال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۲۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف یوسفی صبح یکشنبه در نشست تخصصی به مناسبت هفته زمین پاک در دانشگاه اراک با اشاره به مدیریت پسماندها اضافه کرد: در ایران، قانون مدیریت جامع پسماند ایجاد و آئین نامه اجرایی برای آن تصویب شده و از دهه ۸۰ تاکنون به اجرا درآمده و باید اذعان کرد مدیریتی که در این عرصه انجام می‌شود نیازمند بازنگری است و باید مورد توجه و پیگیری قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: متأسفانه جهش‌های مدنظر در راستای حل مشکلات زیست محیطی اتفاق نیفتاده و امیدواریم در این خصوص اتفاقات جدید در استان صورت پذیرد.

یوسفی تاکید کرد: سازمان مردم نهادی تحت عنوان حافظان طبیعت و محیط زیست در شهرستانهای ساوه و زرندیه، از پسماندهای قابل بازیافت از پوست میوه‌ها، سبزی‌ها وصیفی جات تحت عنوان خشکاله برای مصرف دام درست می‌کنند و داوطلبانه به دامداری‌ها تحویل می‌دهند.

وی افزود: این خشکاله‌ها حدود ۷۰ درصد وزن پسماندهای خانگی است و به جای تولید شیرابه و هزینه‌های حمل و نقل و دفن به عنوان علوفه مورد نیاز دام‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: در طول شبانه روز ۷ و نیم تن پسماند عفونی در استان تولید می‌شود که باید پس از طی یک مرحله اتوکلاو در سایت‌های ویژه دفن شوند که اقدامات در این راستا در سطح استان در شهرستان‌های ساوه و اراک در حال انجام است.

وی با اشاره به پسماند صنعتی معمولی و ویژه گفت: پسماند صنعتی ویژه حدود یک میلیون تن سالانه در استان تولید می‌شود که یک سایت در این خصوص از دهه ۹۰ در ساوه ایجاد شده که کم و بیش در حال فعالیت است.

وی در ادامه یکی از اقدامات جدی در دانشگاه‌ها را ارائه راهکار برای پساب‌های تولید صنایع و صنایع ویژه و همچنین پساب‌های کشاورزی برشمرد.

یوسفی خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۹۹ تا سال ۱۴۰۲، در قالب پویش ملی مسیر سبز- ایران پاک، پاکسازی محورهای مواصلاتی و جاده‌های استان با بکارگیری اقشار آسیب دیده و حمایت افراد خیر و شرکت‌های صنعتی صورت گرفته است؛ که در این پویش تاکنون ۴۰ تن زباله در قالب ۱۰ هزار پاکت جمع آوری شده است.

وی بر تحقیق علمی و فرهنگ سازی خطاب به دانشجویان تاکید کرد و گفت: هر اقدام زیستی محیطی نیازمند ۲ اهرم قانون و فرهنگ سازی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تاکید کرد: آموزش مدیریت پسماند در مدارس، روش‌های مدیریتی پسماند عفونی برای منشی مطب‌ها، مدیریت پسماند صنعتی و ویژه برای صنایع و آموزش مدیریت پسماندهای عادی برای شهرداران و دهیاران از جمله مواردی است که در حوزه آموزش و فرهنگ سازی باید مورد نظر قرار گیرد.

یوسفی با بیان اینکه بیش از هزار لیتر در ثانیه در استان پساب صنعتی وجود دارد که قابلیت بازچرخانی دارند که برای این نیز باید راهکار لازم ارائه و پیاده سازی شود.

کد خبر 6090585

دیگر خبرها

  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟
  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • این لک لک ها اهالی را مجبور به خانه سازی می کنند
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • سریال «حشاشین» در ایران ممنوع اعلام شد
  • پخش سریال «حشاشین» در ایران ممنوع شد
  • چرا پخش سریال حشاشین پس از انتشار ممنوع شد؟/ ممیزی سریال‌های خارجی پسینی است
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • انتشار سریال «حشاشین» در پلتفرم‌ها ممنوع است
  • قیمت ساندرو در بازار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳