Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-30@01:58:43 GMT

«سریال افرا» به فرهنگ سازی در جامعه کمک کرد

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۶۴۰۵

مدیر شبکه یک سیما در نشست بررسی ابعاد زیست محیطی سریال «افرا» تاکید کرد: این سریال سعی دارد آثار تربیتی خوبی را در جامعه بر جای گذارد و به فرهنگ سازی جامعه کمک کند.

خبرگزاری میزان -طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی سیما، مجید زین العابدین، مدیر شبکه یک سیما در نشست بررسی ابعاد زیست محیطی سریال «افرا» گفت: سریال افرا سال ۱۳۹۹ یکسال در شرایط سخت کرونا تولید شد و خوشبختانه مورد اقبال عمومی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این سریال ۴۰ قسمتی توانست در میانه پخش از شبکه یک سیما به هدف خود که همان توجه به مسائله محیط زیست و شرایط سخت زندگی محیط بانان است را لایه‌های اقتصادی واجتماعی را برای مخاطب باز کند.

زین العابدین با ابراز خرسندی از اینکه مسائله محیط در چند سال گذشته مورد توجه جدی نمایندگان مجلس و فراکسیون محیط زیست مجلس قرار گرفته است، گفت: توجه به
محیط زیست به عنوان سرمایه ملی کشورمان، حراست و صیانت از حافظان محیط زیست و اختصاص ردیف بودجه برای محیط بانان از جمله فعالیت‌های است که فراکسیون محیط زیست مجلس برای این ردیف شغلی در نظر گرفته است.

مدیر شبکه یک سیما با تأکید بر اینکه یکی از نکات مثبت سریال افرا، توجه به خرده فرهنگ بومی و مردم گیلان با یک قدرت بزرگی تاریخی بود، افزود: خوشبختانه سریال افرا به عنوان یک سریال غیر توریستی در بافت خرده فرهنگ بومی منطقه گیلان مورد اقبال مردم این منطقه قرار گرفت و بیشتر بازیگران و عوامل این سریال غالباً یا در گیلان زندگی می‌کردند یا اهل گیلان و دغدغه‌مند به مسائل محیط زیست بودند.

وی ادامه داد: سیر تحول سریال افرا حاوی تلخی و شیرینی‌هایی بود، سریال افرا می‌بایست کجی‌ها را نشان می‌داد تا از دل این کجی‌ها قهرمان‌ها تجلی پیدا کنند! گذشت مقابله کینه معنا پیدا کند! اصلاح تربیت در غالب کار نمایشی نمایان شود، که خوشبختانه این سریال توانست پاسخ مناسبی به همه این ویژگی‌های انسانی دهد.

زین العابدین تأکید کرد: بازیگران و عوامل سریال افرا، مضامین دینی، چون کشاکش قصاص، گذشت، عفو و مساله سقط جنین که معضل امروز جامعه ماست وابعاد پزشکی و دینی دارد قتل و گناه کبیره محسوب می‌شود، مورد توجه قرار داده و به تصویر کشیدند.

وی با تأکید بر اینکه در بخش‌هایی از این سریال در حوزه قضایی شأن قاضی، وکیل و دادستان و مدیران بیمارستان به تصویر کشیده شد، افزود: این سریال نشان داد کادر مدیریتی پزشکی کاملاً دلسوزانه نسبت به جامعه رفتار می‌کنند، مسؤلان محیط بانی استان گیلان پدرانه با کارمندانش رفتار می‌کند، در بخش مدیریت خانواده پدر مقتدری را به تصویر بکشاند که در عین اینکه پدری مهربان و دلسوز است! خطای رفتاری از او سر می‌زند که سرآغاز فجایع غیر قابل جبرانی می‌شود.

وی تاکید کرد: این سریال سعی کرد آثار تربیتی خوبی را در جامعه بر جای گذارد و به فرهنگ سازی جامعه کمک کند.

بیشتر بخوانید: تاکید کارگردان فیلم «مدیترانه» بر قهرمان‌پروری در سینما/روزی به نام شهریار

انتهای پیام/

برچسب ها: سریال افرا شبکه یک سیما

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سریال افرا شبکه یک سیما شبکه یک سیما سریال افرا محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۶۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور گفت: اگر مثل مکتب حاج قاسم زندگی کنیم، درگیر دعواهای حزبی و جناحی و قومی نمی‌شویم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه ظهر امروز در نخستین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان در سال جاری در بیت الزهرا(س) گرگان اظهار داشت: گلستان استانی با تنوع قومی و فرهنگی است اما از دیرباز تا به امروز بر مدار وحدت و همدلی حرکت کرده و این وحدت ماحصل تلاش‌ها و زحمات افراد مختلفی مانند آیت الله نورمفیدی است که جا دارد این مسئله نحوه به وحدت رسیدن استان گلستان، تجربه‌نگاری شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اگر مثل مکتب حاج قاسم زندگی کنیم، درگیر دعواهای حزبی و جناحی و قومی نمی‌شویم، گفت: استان گلستان ظرفیت های متعدد فرهنگی و میراثی دارد و نیز مشارکت بالای مردم استان گلستان در انتخاب اسفند ماه سال گذشته قابل توجه و ارزشمند است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور در ادامه به برخی اقدامات صورت گرفته در شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور اشاره کرد و گفت: رصد، سیاستگذاری، هدایت گری و راه‌سنجی از اصولی است که در شورا سر لوحه قرار داده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه ضرورت دارد نخبگان استان‌ها در مسیر مصوبات نقش داشته باشند؛ گفت: امنیت و اقتصاد هر زمان آسیب ببینند، اثرش را بر روی فرهنگ هم شاهد هستیم. انتظار می رود شوراهای فرهنگ عمومی با توجه به سند مهندسی فرهنگی، مسئله محوری و تفکر قرارگاهی جدی بگیرند.

الهام متین، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان و دبیر شورا هم در این جلسه گفت: در سال گذشته 6 جلسه شورای فرهنگ عمومی استان گلستان همراه با 24 مصوبه برگزار شد.

وی سپس به برخی از اقدامات شاخص شورای فرهنگی عمومی اشاره کرد و افزود: رونمایی از نقشه بُرش مهندسی فرهنگی استان ذیل نقشه مهندسی فرهنگی کشور و نیز تدوین 6 کلان طرح در قالب قرارگاه شهید آوینی از جمله اقدامات قابل‌توجه برای استان است.

علی‌محمد زنگانه استاندار گلستان هم با اشاره به اینکه مسئله محوری و توجه قرار دادن به مسائل استان ضرورت دارد که بیشتر محور شورای فرهنگ عمومی استان قرار بگیرد، گفت: در همین راستا اقدامات عملیاتی انجام‌شده است.

وی سپس با اشاره به اقدامات صورت گرفته در قرارگاه امام حسن عسگری(ع) و طرح نور و قدردانی از مسئولان، گفت: باید اقدامات ایجابی به اقدامات سلبی در حوزه عفاف و حجاب بچربد و باید به‌دوراز افراط‌وتفریط و با یک عقلانیت در این حوزه عمل کنیم.

استاندار گلستان سپس با اشاره به برخی از اولویت‌های استان و ضرورت توجه همگانی به شورای فرهنگ عمومی، درباره اقدامات عملیاتی قرارگاه امام حسن عسگری(ع) مواردی را مطرح کرد.

غلامرضا منتظری نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه هنوز اثربخشی و تاثیرگذاری شورای فرهنگ عمومی برای جامعه ملموس نیست، گفت: علی رغم جایگاه و قدرت تاثیرگذاری این شورا، هنوز به طور شایسته تاثیرگذاری‌اش در جامعه ملموس نیست.

وی سپس با اشاره به اینکه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی یک منشور راهبردی است، افزود: پیشنهاد می کنم هر یک از محورهای این بیانیه در هر یک از استان های کشور مورد توجه قرار بگیرد و با بهره مندی از ظرفیت شورا و نخبگان، راهکارهای ارتقاء و اجرا و نهادینه شدنش در جامعه تدوین شود و در قالب یک بسته پیشنهادی به بالادستی‌ها تقدیم و پس از ارزیابی‌های نهایی عملیاتی شود.

آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان هم با اشاره به اینکه استان گلستان همواره در مدار وحدت و همدلی بوده است، گفت: برای این یکدلی و وحدت در استان سال ‌ها تلاش شده است و اگر هم هر زمان مسئله‌ای پیش آمده با همین روحیه وحدت در گلستان، موضوع حل شده است.

وی با اشاره به اینکه مسئله اقتصاد و معیشت بی‌شک بر روی فرهنگ جامعه تاثیرگذار است، گفت: شورای فرهنگ عمومی باید مسئله محور باشد و به جای تعداد زیادی عنوان جلسه و مصوبه، بر مسئله ای مشخص تمرکز کند تا بتوانیم در کنار هم آن را در جامعه اجرا کنیم.

آیت الله نورمفیدی درباره عفاف و حجاب و طرح نور و مسائل مرتبط با آن گفت: مراقب باشید در حین اجرای قانون به گونه‌ای رفتار نشود که با پی‌آمدهای سوء مواجه شویم. با حسن رفتار و توجه به نیازها و اولویت‌های جامعه و با درایت و برمدار قانون رفتار کنید.

انتهای پیام/581/.

دیگر خبرها

  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • گزارشی از ۳ سریال جدید تلویزیون + زمان پخش
  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم
  • نگاهی به ۳ سریال جدید تلویزیون
  • جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود
  • دستگیری صیاد غیر مجاز ماهی توسط یگان حفاظت محیط‌ زیست مسجدسلیمان
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • دومین پویش مردمی پاکسازی جنگل های هیرکانی در گرگان برگزار شد
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی