Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، محمدکامبیز دارابی درباره وضعیت تدوین سریال «افرا» توضیح داد: تصویربرداری کار مدتی است که به پایان رسیده است. ولی با توجه به اینکه قرار نبود پخش سریال در این تایم اتفاق بیفتد و طبق برنامه ریزی هایمان پیش بینی کرده بودیم به اندازه کافی برای تکمیل و پایان دادن به کار زمان داشته باشیم، اما ناگهان زمان پخش سریال طبق تصمیم تلویزیون جلو افتاد، به عبارتی به روز شدیم و با سرعت بیشتر، «افرا» را در نهایت به آنتن شبکه یک سیما رساندیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر همزمان با پخش «افرا»، کارهای تدوین، صداگذاری، موسیقی و اصلاح رنگ را به شکل قسمت به قسمت پیش می بریم و آماده می کنیم. البته کار تدوین مجموعه کمی جلوتر است، ولی بخشی از مراحل فنی و جزییات، هرشب قبل از پخش سریال انجام می شود. در حال حاضر روایت قصه «افرا» به نیمه رسیده و با توجه به اینکه کارمان ۴۰ قسمتی است، با محاسبه ما و نمایش شش قسمت در هفته، تا اواخر مهر ماه مشغول مسائل پخش خواهیم بود.

تهیه کننده «افرا» درباره دشواری های کار در ایام کرونا در زمان تصویربرداری این مجموعه گفت: ما سال گذشته تصویربرداری «افرا» را آغاز کردیم و با توجه به اینکه گیلان هم یکی از قرمزترین شهرها در اوج کرونا بود کار برایمان سخت شد. از طرفی کارمان از تنوع لوکیشن برخوردار بود و قصه پرکاری داشتیم. با بازیگران فرعی و هنروران، زیاد کار داشتیم؛ بنابراین کار دشواری های خودش را داشت ولی تمام تلاشمان را کردیم تا با رعایت پروتکل های بهداشتی و همکاری گروه، کنترل کنیم و خدا را شکر تا پایان کار کسی آسیبی ندید.

دارابی همچنین خاطرنشان کرد: از سویی دیگر به دلیل اینکه با توجه به زمان قصه نمی خواستیم در «افرا» به بحث کرونا اشاره کنیم، هم به لحاظ بحث خطری که همواره عوامل را تهدید می کرد و هم به لحاظ اینکه باید دقت می کردیم تا در پلان هایمان ماسک دیده نشود، کار برایمان سخت تر شده بود. به عنوان مثال اگر رهگذری یا ماشینی عبور می کرد که ماسک داشتند باید خیلی کار را تکرار می کردیم تا کار خراب نشود، به دلیل اینکه اصلا زمان قصه ما به کرونا نمی خورد و ناگزیر نباید به آن می پرداختیم.

او همچنین درباره پرداخت به موضوع محیط زیست در «افرا» و اینکه با توجه به حساسیت های این بخش به لحاظ پرداخت و ممیزی های احتمالی به مشکلی برنخوردید؟ بیان کرد: به هرحال در هرکاری یکسری خطوط قرمز و چهارچوب هایی وجود دارد که باید رعایت شود و در پروژه ما هم به طور طبیعی تا حدی وجود دارد. ضمن اینکه همه ما تهیه کنندگان و کارگردانان هم طبعا به این موارد واقفیم. با این وجود، آنچه که باید در قصه «افرا» و مسائل مبتلا به محیط زیست و قشر زحمتکش و متعهد محیط بان پرداخته می شد و مورد نظر ما بود، خوشبختانه انجام شد؛ البته به شکل دراماتیک و نه گل درشت و امیدوارم فایده داشته باشد و گامی سازنده در حل این مشکلات و آگاه‌سازی بیشتر مردم تلقی شود.  

تهیه کننده «افرا» گفت: امیدوارم این سریال به شکل خوبی دیده شود و بینندگان از کار رضایت داشته باشند؛ چراکه واقعا برایش زحمت کشیده ایم و کل کار در شهرستان گرفته شده است که مشخصاً دشواری های خاص خود را در جریان تولید دارد. در هر حال امیدوارم تاثیرش برای بینندگان رضایت بخش باشد.

او در پایان درباره سریالی کمدی که پیشتر گفته می شد قرار است به تهیه‌کنندگی او و کارگردانی احمد کاوری در شبکه نمایش خانگی به تولید برسد، اعلام کرد: صحبت هایی مقدماتی برای پروژه ای که گفتید انجام شده بود که مربوط می شود به یکی دو سال قبل و بحث و جلساتی هم در این زمینه صورت گرفت اما فعلاً منتفی شده است و در حال حاضر تصمیمی برای تولید آن نداریم.

 سریال «افرا» به کارگردانی بهرنگ توفیقی هرشب ساعت ۲۲ و ۱۵ دقیقه از شبکه یک سیما به روی آنتن می رود. مهدی سلطانی، پژمان بازغی، اسماعیل محرابی، روزبه حصاری، پیام دهکردی، علیرضا آرا، مینا وحید، فریبا متخصص و ... از بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند. «افرا» به تهیه کنندگی محمدکامبیز دارابی و مجید مولایی تهیه شده است.

کد خبر 627440 برچسب‌ها تلویزیون سریال

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تلویزیون سریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۲۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید

ایتنا - ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا، اعلام کرد ربات انسان‌نمای جدید تسلا که هنوز در مرحله تحقیق و توسعه است، ممکن است تا پایان سال آینده آماده فروش شود.
چندین شرکت از جمله تسلا روی ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا کمبود احتمالی نیروی کار را در صنایعی مانند حمل‌ونقل، انبارداری، خرده‌فروشی و تولید که وظایف تکراری در آن‌ها ممکن است خطرناک یا خسته‌کننده باشند، برطرف کنند.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، ماسک در یک کنفرانس آنلابن به سرمایه‌گذاران گفت که حدس می‌زند ربات تسلا به نام اوپتیموس (Optimus) بتواند تا پایان سال جاری چنین وظایفی را در یک کارخانه انجام دهد. 

این نوع ربات‌ها قادر خواهند بود کارهای تکراری را پشت سر هم انجام دهند و جایگزین بخش‌هایی شوند که می‌تواند برای نیروی انسانی خطرناک یا خسته‌کننده باشد، مانند تولید مواد سمی و کار در محیط‌های ناامن برای انسان.

تولید ربات‌هایی در قدوقامت انسان ویژه تسلا نیست. چندین سال است که هوندا ژاپن و هیوندای موتور بوستون داینامیکس (Boston Dynamics) در حال توسعه فناوری ربات‌های انسان‌نما هستند.

امسال، استارت‌آپ فیگور (Figure) تحت حمایت مایکروسافت و انویدیا اعلام کرد که با شرکت خودروسازی آلمانی بی‌ام‌دبلیو (BMW) برای استقرار ربات‌های انسان‌نما در تاسیسات این خودروسازی در ایالات‌ متحده قرارداد همکاری امضا کرده است.

ماسک قبلا گفته بود که فروش ربات‌ها می‌تواند نسبت به سایر بخش‌ها از جمله خودروسازی، بخش بزرگ‌تری از تجارت تسلا باشد.

تسلا اولین نسل ربات آپتیموس را با نام «زنبور بامبل» (Bumblebee) در سپتامبر ۲۰۲۲ عرضه کرد. امسال این شرکت ویدیویی از نسل دوم این ربات دوپا در حال تا کردن تی‌شرت منتشر کرد.

ویدیو فیگور، شرکت رقیب، که در فوریه منتشر شد، ربات انسان‌نما را در حال درست کردن قهوه نشان داد و ربات بوستون داینامیکس در حال چرخیدن از حالت خوابیده به ایستاده و راه رفتن دیده شد.

 ماسک در جلسه سه‌شنبه با اشاره به توانایی‌های هوش مصنوعی گفت: «فکر می‌کنم تسلا بین سازنده‌های ربات‌ انسان‌نما بهترین موقعیت را دارد».

البته ماسک در ناکام ماندن برخی وعده‌های جسورانه‌ سابقه دارد. او در سال ۲۰۱۹ هم به سرمایه‌گذاران گفته بود که تسلا تا سال ۲۰۲۰ شبکه‌ای از خودروهای خودران به نام «روباتاکسی» راه‌اندازی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • دیدار ایلان ماسک با نخست وزیر چین در پکن
  • تصاویری از پشت صحنه سریال «نون خ»
  • ویدئویی از پشت‌صحنه «نون خ» در سرما و شرایط سخت!
  • عکس کمتر دیده شده از علی انصاریان و مهرداد میناوند در پشت صحنه برنامه ۹۰
  • ماجرا‌های کنسرت «سیروان خسروی» در اهواز تکرار نمی‌شود
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند
  • ماجراهای کنسرت «سیروان خسروی» در اهواز تکرار نمی‌شود
  • نفس بازغی و شهاب حسینی در پشت صحنه گناه فرشته | ببینید
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید